Duurzaamheidsvergelijker, wie wij zijn en hoe we je helpen.

Duurzaamheidsvergelijker

Over ons

Bij Duurzaamheidsvergelijker dromen we van een duurzame toekomst. De gebouwde omgeving speelt hierbij een grote rol. Iedere woningeigenaar kan hier zijn of haar steentje aan bijdragen, maar ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Wij zetten ons in om dit proces inzichtelijker en eenvoudiger te maken, om zo sneller tot actie over te kunnen gaan.

Het team van Duurzaamheidsvergelijker heeft jarenlange ervaring in het verduurzamen van vastgoed. We hebben duizenden huishoudens van isolatie-advies en de uitvoering daarvan voorzien. We hebben ervaring in de ontwikkeling van zonnepanelen technologie en adviseren ook bedrijven over verduurzaming.

Wat doen we voor je?

Op Duurzaamheidsvergelijker vind je onafhankelijk advies, informatie en handige tips over het verduurzamen van je woning.

Via ons landelijk netwerk van gecertificeerde specialisten vind je altijd de vakman die het beste past bij jouw project. Je kunt geheel vrijblijvend verschillende offertes aanvragen en vergelijken. Zo vind je altijd de beste deal voor de juiste prijs.

Wij helpen je vergelijken

Stap 1 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

Betrouwbare informatie

Op onze website vind je betrouwbare informatie over het verduurzamen van je woning en welke stappen je hierin kunt zetten. Deze informatie is altijd opgesteld en geverifieerd door vakexperts.

Stap 2 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

Klus aanvragen

Als je interesse hebt in een offerte op maat kun je deze aanvragen via ons formulier. We vragen niet meer dan nodig is en houden zo het proces simpel.

Stap 3 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

De juiste vakmensen

Wij gaan op zoek naar de beste specialisten voor jouw klus en brengen jullie met elkaar in contact. Ons netwerk bestaat uit honderden gecertificeerde bedrijven.

Stap 4 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

Kies de beste

Maximaal 5 bedrijven nemen contact met je op en brengen een offerte uit, zodat jij kunt vergelijken en de beste keuze kunt maken. Deze dienst is gratis en vrijblijvend!

Een hond met een verrekijker

Alles wat je wilt weten over:

De beste vakspecialisten vind je eenvoudig en snel via Duurzaamheidsvergelijker.nl

Ik zoek een erkende installateur