Over Duurzaamheidsvergelijker

logo

Duurzaamheidsvergelijker is een online platform met handige informatie en tips over woningverduurzaming. Het platform wordt beheerd door duurzaamheidsexperts uit verschillende vakgebieden. We leggen je graag het een ander uit over woningisolatie, zonne-energie, duurzaam verwarmen, groene stroom en meer.

Heb je jezelf genoeg verdiept en ben je op zoek naar een concrete offerte voor jouw duurzame klus, dan helpen wij je graag verder. Via ons landelijk netwerk van vakspecialisten kunnen we je in contact brengen met geschikte partijen voor het verkrijgen van offertes. Jaarlijks maken tienduizenden Nederlandse en Belgische woningeigenaren gebruik van ons platform voor het vinden van de geschikte vakman hun duurzame project.

Bij Duurzaamheidsvergelijker dromen we van een duurzame toekomst. De gebouwde omgeving speelt hierbij een grote rol. Iedere woningeigenaar kan hier zijn of haar steentje aan bijdragen, maar ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Bij Duurzaamheidsvergelijker zetten wij ons in om het proces van woningverduurzaming duidelijker en eenvoudiger te maken, zodat iedereen tot actie kan overgaan.

Wat doen we voor je?

Op Duurzaamheidsvergelijker vind je informatie en handige tips over woningverduurzaming. Via ons landelijk netwerk van gecertificeerde vakspecialisten kom je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmensen.

Je kunt geheel vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes vergelijken op prijs en kwaliteit. Offertebedragen kunnen onderling flink verschillen, dus vergelijken is altijd de moeite waard. Zo vind je altijd de vakman die het beste past bij jouw project, voor de juiste prijs.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

map

1Handige informatie

Op onze website vind je handige informatie over het verduurzamen van je woning en welke stappen je hierin kunt zetten.

2Offertes aanvragen

Als je interesse hebt in een offerte op maat kun je deze aanvragen via de offerte tool. Offertes aanvragen is gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

3De juiste vakmensen

Wij gaan op zoek naar de beste specialisten in jouw regio en brengen jullie met elkaar in contact. Ons netwerk bestaat uit honderden gecertificeerde bedrijven.

4Kies de beste

Maximaal 4 bedrijven nemen contact met je op en brengen een offerte uit, zodat jij kunt vergelijken en de beste keuze kunt maken. Wil je de klus niet laten uitvoeren? Geen probleem, offertes aanvragen is vrijblijvend.

Ontdek:

Wat is spouwmuurisolatie?

Woningen zonder spouwmuurisolatie lijden veel warmteverlies door de muren en hebben hierdoor hoge energiekosten. Met spouwmuurisolatie kan flink worden bespaard. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht...
Verder lezen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen kun je je eigen elektriciteit opwekken. Hierdoor kun je flink besparen op je stroomrekening. Om tot een optimale terugverdientijd te komen, is het belangrijk dat de zonnepaneleninstallatie wordt afgestemd op de woning...
Verder lezen

Wat kost spouwmuurisolatie?

Gemiddeld kost pouwmuurisolatie tussen de 700 euro en 3.000 euro, dit bedrag is meestal binnen 4 jaar terug verdiend. Wie zijn woning in 2023 laat isoleren komt in aanmerking voor subsidie. Hierdoor verdien je de investering nog sneller terug...
Verder lezen

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Wie zonnepanelen wil laten plaatsen, krijgt meestal de keuze tussen verschillende soorten zonnepanelen. Deze keuze is van invloed op de kosten, besparing en terugverdientijd, maar bijvoorbeeld ook op het uiterlijk van de installatie.
Verder lezen

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte uit de omgeving opneemt. Dit kan bijvoorbeeld warmte uit de bodem, de lucht of het grondwater zijn. Deze warmte wordt door de warmtepomp omgezet in energie. Deze energie kun je vervolgens weer gebruiken om het huis en/ of het tapwater te verwarmen.
Verder lezen

Btw terugvragen op zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen aanschaft kun je de btw daarover terugvragen bij de Belastingdienst. Dit scheelt honderden euro’s en kan de terugverdientijd eenvoudig een jaar verkorten. Om de btw over de aanschaf van zonnepanelen terug te kunnen vragen, moet je...
Verder lezen

Heb je een vraag voor ons?

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Emailadres*

Bericht*

Door op "verstuur bericht" te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

duurzaamheidsvergelijker logo

Via dit contactformulier kun je ons een vraag stellen. Wij proberen je vraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Om offertes aan te vragen, gebruik je de offerte tool. Klik op onderstaande knop om je offerte-aanvraag te starten.

Offertes aanvragen