Duurzaamheidsvergelijker, wie wij zijn en hoe we je helpen.

Duurzaamheidsvergelijker

Over ons

Duurzaamheidsvergelijker is een online platform met handige informatie en tips over woningverduurzaming. Het platform wordt beheerd door duurzaamheidsexperts uit verschillende vakgebieden. We leggen je graag het een ander uit over woningisolatie, zonne-energie, duurzaam verwarmen en meer.

Heb je jezelf genoeg verdiept en ben je op zoek naar een concrete offerte voor jouw duurzame klus, dan helpen wij je graag verder. Via ons landelijk netwerk van vakspecialisten kunnen we je in contact brengen met geschikte partijen voor het verkrijgen van offertes. Inmiddels hebben wij in Nederland en België honderdduizenden gebruikers en hebben wij al tienduizenden huishoudens mogen helpen bij het vinden van offertes voor hun duurzame project.

Hier zijn wij natuurlijks beretrots op, maar wij zijn nog lang niet klaar. Bij Duurzaamheidsvergelijker dromen we van een duurzame toekomst. De gebouwde omgeving speelt hierbij een grote rol. Iedere woningeigenaar kan hier zijn of haar steentje aan bijdragen, maar ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Wij blijven ons inzetten om het proces van woningverduurzaming duidelijker en eenvoudiger te maken, zodat iedereen tot actie kan overgaan.

Wat doen we voor je?

Op Duurzaamheidsvergelijker vind je onafhankelijk advies, informatie en handige tips over woningverduurzaming. Via ons landelijk netwerk van gecertificeerde vakspecialisten kom je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmensen.

Via ons landelijk netwerk van vakspecialisten kom je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmensen voor jouw duurzame klus.

Je kunt geheel vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes vergelijken op prijs en kwaliteit. Offertebedragen kunnen onderling flink verschillen, dus vergelijken is altijd de moeite waard. Zo vind je altijd de vakman die het beste past bij jouw project, voor de juiste prijs.

Wij helpen je vergelijken

Stap 1 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

Betrouwbare informatie

Op onze website vind je betrouwbare informatie over het verduurzamen van je woning en welke stappen je hierin kunt zetten. Deze informatie is altijd opgesteld en geverifieerd door vakexperts.

Stap 2 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

Klus aanvragen

Als je interesse hebt in een offerte op maat kun je deze aanvragen via ons formulier. We vragen niet meer dan nodig is en houden zo het proces simpel.

Stap 3 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

De juiste vakmensen

Wij gaan op zoek naar de beste specialisten voor jouw klus en brengen jullie met elkaar in contact. Ons netwerk bestaat uit honderden gecertificeerde bedrijven.

Stap 4 van de dienst van Duurzaamheidsvergelijker

Kies de beste

Maximaal 5 bedrijven nemen contact met je op en brengen een offerte uit, zodat jij kunt vergelijken en de beste keuze kunt maken. Deze dienst is gratis en vrijblijvend!

Een hond met een verrekijker

Alles wat je wilt weten over:

De beste vakspecialisten vind je eenvoudig en snel via Duurzaamheidsvergelijker.nl

Ik zoek een erkende installateur